Gzmkaya Kızlar oğluma safari doğum günü yapmıştım tüm eşyalarını satıyorum kullanmadığım ürünler var hepsi duruyor, kocaelideyim :)
Gzmkaya Izzyboymother Deletedmom196 1bocek1cicekannesi Kelebek88 kızlar görsellerin hepsi burda gizemboyoglukaya int hesabım yazın ordanda detaylı fotolarını atabilirm size balonlar hariç hepsi elimde mevcut hepsini 400 e vericem kargo sizden cidden alıcı olursanız üzerine konuşuruz duruma göre
Gzmkaya Izzyboymother Deletedmom196 1bocek1cicekannesi Kelebek88 https://www.instagram.com/p/B32acYYljM7/?igshid=1rj6tbyl4pv0p Burdanda bakabılırsınız arkadaşa koydurmuştum cabuk satılsın dıye
Gzmkaya Kızlar acilinden satıyorum en azından one yazısı zurafa zebra straforhan hayvanlarım var düşünürseniz :) kullanılmamış su etketleri pipetler şarmaşıklar mevcut
Gzmkaya Izzyboymother canım bende sordum min 900 bulmuştum daha sonra kendim yaptım sen istersen ordan alabilirsin bulduysan eğer
Gzmkaya Gamzeyildiz15 canım hepsini 400 e veriyorum satılık one zurafa zebrayıda 150 ye veririm kargo size ait