18 aylık oğlum var 10 aylıkken bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark ettim ve psiyatriye götürdüm şuanda sorunumuz ismine bakmaması veya nadir bakması, ara sıra teker sevirmesi ve konusmaması tek kelimesi baba başka yok doktor inceledi ve şuan tam tanım koyamayiz TV kesinlikle yasak sürekli sosyallesip parka ve oyun grubuna gitmemizi söyledi . 1 ay sonra tekrar kontrol olacak ve aynı zamanda işitme testi istedi . 100 sözcük kart oyununda sorduğum her soruya parmağıyla gösterir ne olduğunu ve renklerin hepsini biliyor sorduğumda gösteriyor . Sevdiği kitap isimlerini nerde annecim dediğimde yerini bulup gösteriyor ama getir götür komutunu almıyor . Bu durumda olup nasıl bir yol izlediniz neler yaptınız hangi eğitici kitapları aldınız bilginize ihtiyacim var kitapları çok seviyor hep getirir ve okutur dinler bu arada göz teması var güldugimde güler yüz ifadelerini yaptığımda anlıyor . Gülmek nasıl ağlamak nasıl dediğimde yapıyor aç olduğunda ısrarla sorgumda cevap vermiyor sadece ağlamakla belli ediyor uykusu gelinc başını hemen yanıma koyar uykunmu geldi diye sorduğumda sizler neler yapıyorsunuz bu durumda olan çocuğunuz varmı jasil bir yol izlediniz inanın artık kafaya takmaktan psikolojim bozuldu üzülüyorum ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım