Mnpd Arkadaşlar bebeğm emmiyor sağarak besliyorum ye artık yetersiz geliyor yada bazı durumlarda sağamıyorum sma comfort ve golden goat denedik ama asla içmiyor tadını biliyor diliyle itiyor ne yapmalıyım
coffeewithgummastic Mnpd Bizde Golden goat denedik fakat kokusunu sevmediği için içmek istemedi. Önerilere açığız.
baharbahce Mnpd normalde hep emziriyorum ama dışarda işim olduğunda babannesine bırakıp golden goat veriyorum ama her içtiğinde kusuyo bende arkadaşımın tavsiyesiyle sma almayı düşünüyorum
Mnpd Yagmur988 ayy sormayın meme reddiyle başladık beslenme reddi oldu sonra geri biberonla verdik beslenme reddi azalınca ama ister istemez azalıyo sağımla napıcam şaşırdım
Mnpd coffeewithgummastic ama tadı süt gibi çok aşırı belirgin bi tadı yok neden içmiyolar anlamıyorum ne vericem şuan bilmiyorum ya
carpediem___ Mnpd kaç aylık ve ne zaman dır sağıyorsunuz bende doğduğundan beri sağıyorum günde 1 en fazla 2 kez sağabiliyorum eskisi kadar birikmiyor artık
yagmuryss bende hem mama hem meme gidiyorduk mamada hipp combiotik kullanıyordum taa ki iki gün öncesine kadar şimdi de birden bire hipp i içmemeye basladı diliyle itiyor golden goat aldım onu deneyeceğim🫨
Merve-12 Mnpd arkadaşımın da sütü kesilmişti sizin söylediğiniz mamaları denedi ama içmedi bebeği ben aptamil kullanıyordum tavsiye ettim ve bayıldı bebeği kana kana içiyor çok şükür deneyebilirsiniz ❤️❤️
Sevdaeliz Mnpd bizim doktor bebelac önerdi tadını sever bebekler dedi ve birde kabız olmuyor bayağı sevdik biz sma da kullandık ama o kabız yaptı
Sevdaeliz Mnpd öyle valla canım 😂 bir emziğe alıştıramadım ben de 5 emzik aldım tutmadı pekmeze batırdı kaynanam yaladı fırlattı 😂
Mnpd Sevdaeliz ay benimde emzik düşmanım oldu emzikten mi beni bıraktı silikon uçtanmı bilemiyorum ama ölüm gibi bişey yaa☹️