Melisayy Kızlar uygun fiyata saran varmı çok kullanmadığımız için sıfıra para vermek istemedim elinden çıkarmak isteyen varsa hem onun işi görülsün hem benim uygun fiyata alabilirim
DMHD Melisayy Merhaba nerde oturuyorsunuz ve nasıl bir biberon arıyorsunuz bende webayby manuel süt sağma popoası biberenu var 2 tane bedava veririm
hunilimomy Kuzularinanasi Sevgili annemiz forum kuralları gereği farklı uygulamalara yönlendirmek yasaktır. Ancak fotoğraf ekleyerek satış yapabilirsiniz. Dolap hesabına direk yönlendirme yapamazsınız. Hesabınızı fotoğraf ile birlikte yazabilirsiniz. İyi forumlar 🎈
Melisayy TRTCOCUK çok kullanmıyoruz elinde olup çıkarmak isteyen olursa diye ikinci el arıyorum onlarda faydalansın
hunilimomy Kuzularinanasi https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
TRTCOCUK Melisayy yani korga falan çok iş eczaneden almak varken böyle uğraşmak yıpratıcı sizin için söylüyorum yoksa banane
Ygzz Melisayy marketlere geliyo bacım ordan alsana biberon bu başka bişey değil. Kullanılmamış olsun sağlık sonuçta
Melisayy Ygzz zaten kullanılmamış olsun istiyorum alıp kullanmayıp elinden cikarmak isteyen annemizin de işi gorulsun