benoyleuygungordum_ Güncel kilom 70. 4 ay diyet yapacakmışız diyetisyenimle öyle planladık bakalım ne olacak sonuçları merak ediyorum🥹 var mı başka emziren anne diyeti yapıp olumlu sonuç alan🫶🏻
Yavuzunannesi_ benoyleuygungordum_ nasıl oluyor bu emziren anne diyeti ben de diyetisyen eşliğinde yapayım dedim sütüm azaldı gibi oldu bıraktım
Feyzosumunannesi benoyleuygungordum_ Bende diyetisyene gittim pazartesi günü başlıyoruz 70 kilo 1,60 boyum 3 ayda 11 kilo vermem gerekiyormuş
edafmo benoyleuygungordum_ bende pazartesi başladım, bebeğim 3.5 aylık biraz garip geliyor bu diyet çünkü enteresan şekilde doyuyorum ve maşallah sütüm çok güzelleşti arttı. Baya baya tok kalkıyorum sofradan inşallah kilo verebilirim😂
benoyleuygungordum_ ozge_guler1 Nasıl geçiyor benim kızım da 5 aylık sütünüz arttı mı diyetisyenim süte olumlu etkisi olur dedi
Hcerenk benoyleuygungordum_ tabiki. Oncelikle saglikli beslenmeye basliyorsunuz. 3 haftada toplamda 3,5 kilo verdim. Ama incelme olarak daha daha fazla inceldim. Her goren ne kadar zayiflamissin diyo. Sutumdede azalma olmadi. Aksine bence cogaldi bile. Cunku abur cubur paketli seyler hamurisi kizartma bunlari yemiyorum. Daha saglikli besleniyorum.
ozge_guler1 Başlayalı 2 hafta oldu diyetisyenimle online görüşme yapıyoruz . Şuan dört buçuk kilo gitti ve hiç bişeyi kısıtlamıyor sadece düzene koyduk
benoyleuygungordum_ ozge_guler1 4 bucuk 2 haftaya cok iyi benim diyetisyenim haftada max 1 kilo dedi sut etkilenmesin diye
benoyleuygungordum_ Yavuzunannesi_ emziren annelere özel sütü etkilemeyecek şekilde mesela benim kahvaltımda tahin helvası bar günde 10 dilim ekmek var ( pilav ve makarna da bu 10 porsiyona dahil) vs yani benim normalde beslendiğimden çok çok daha besleyici bir listr yaptı
ozge_guler1 Bana hiç bişeyde kısıtlama yapmadı az ve sık yiyorum. Ara öğünlerimle birlikte sütümde bir azalma olmadı. Diyetisyenim online danışmanlık veriyor instagramdan bakabilirsiniz. Dyt. Çağlanur Korkmaz ismi
benoyleuygungordum_ ozge_guler1 bana da kisitlama yapmadı 2 ana 3 ars öğün yazdı normalde bu kadar yemiyorum bile
ozge_guler1 Evet bana da ara öğünlerde hurma verdi bende dediğiniz gibi normalde bu kadar yemiyorum bile ama düzensiz yerdim önceden
benoyleuygungordum_ Feyzosumunannesi bende 4 ayda 10 kilo vereceğim inşallah öyle ayarladık emzirdiğim icin yavas kilo vermem lazimmis