Biz de 1 yaşına giricez hala alerji devam ediyor ama ben yediğim zaman bir sorun olmuyor bazen yoğurda ekmek doğrayıp yediriyorum bazen muz kayısı başka ne meyve varsa ezip bebek bisküvisiyle veriyorum bazen muhallebi yapıp içine pekmezle bisküvi katıyorum salatalığı rendeleyip peynirle ekmekle birleştirip veriyorum biz de diş çıkmadığı için hala eziyorum her şeyi yiyemiyor sen yumurtasız pankekte yapabilirsin mesela onun dışında sebze et balık ne varsa ben yediriyorum artık çekinmeden domateste katıyorum mesela çorbalarına bütün sebzeleri haşlayıp çorba olarak ver patates kabak bal kabağı domates brokoli karnabahar havuç ne varsa artık soğan sarımsakta atıyorum içine bir şey olmuyor bir de şok markette tarhana satılıyor onu da çok seviyor benim bebeğim et suyuyla pişirip veriyorum hemen çorbalarına ekmekte doğruyorum ama doyurucu olsun diye hatta akşamları genelde bize ne yemek yapıyorsam ona da yediriyorum artık sadece tuz az atıyorum diğer baharatlardan çekinmiyorum pilavları yoğurtla yediriyorum vermeye çalış her şeyden çekinme hiç ☺️ umarım fikir olmuştur