Yigitinannesi0312 Ben yaptığım aktiviteleri yazayım şuan 7ay 21günlük 🫠 Öncelikle havaların güzel olduğu bi zaman da leğene su koyuyorum renkli toplar atıyorum içine sudan yakalamaya çalışıyor ve yakalayınca dışarı atıyor tabi arada şap şap suya vurması da var 😂 Sonra bi sandalye bacağına koli bandından yapıştırıyorum üzerine renkli topları yapıştırıyorum bebeğimi oturtup topları banttan çekmesini gösteriyorum zaten direk renkli olunca dikkat çekiyor hemen almaya çalışıyor eliyle vuruyor cırt cırt ses çıktıkça da hoşuna gidiyor 😂 Eğitici kitaplar aldım ilk kitabım diye meyveler hayvanlar olan onu açıp hem şarkı söylüyorum hem de hayvanın adını çıkardığı sesi söylüyorum çok keyif alıyor hayvan seslerinden o yüzden favori şarkısı Ali babanın çiftliği oldu 😂 Oyuncak kutusunu önüne koyuyorum içinden teker teker alıp yere atıyor kimisi ile de oynuyor bu pek eğitici değil ama baya oyalıyor içinden alması atması bende dinleniyorum iyi geliyor 😂 Kilitli poşetin içine su koyup mercimek pirinç vs atıyorum önüne koyuyorum yüz üstü yatarken eliyle onlara vuruyor ilgileniyor biraz 🌸 Kulelerimiz var renklerini söyleyerek diziyorum oda hemen eliyle vuruyor deviriyor sonrası gülücükler 😂 Taklitçi kaktüs var onunla da zaman geçiriyor bağırdıkça kaktüs bağırıyor komiğine gidiyor daha çok bağırıyor 😂 Pet şişe ile oynamakta çok hoşuna gidiyor içine su koyuyorum salladıkça hoşuna gidiyor 😊