sakinolchamp Arkadaşlar tül perde yıkayacağım ön yıkamalı pamuklu program var 40 derece 4-5 saat sürüyor yıkaması mutfak perdesini yıkamayalı o kadar oldu ki sıcak suda iyice yıkansın istiyorum zarar verir mi? Veya şöyle sorayım perde en güzel nasıl beyazlar?
Merve-miray sakinolchamp Yüksek dereceye atarsanız eğer. Aşırı kırışır. Zarar görebilir. 40 derecede 800 devir de yıkayın. Bulaşık makinesi tableti ve asperox sarı güç sıkıyorum deterjan gözüne tertemiz oluyor
hurremsultann sakinolchamp perde programı yok mu makina da 30 derece de yıkanır perde daha yüksek olmaz
sakinolchamp Merve-miray Divayorgun Kızlar en düşük yarım saat 30 derece program var şöyle en az 1-2 saat yıkansın diyorum ama programlara bir bakmam lazım
Merve-miray Divayorgun sakinolchamp Ben 40 da yıkıyorum. Herhangi bir yıpranma olmadı. Tabi isteyen 30 da yıkar ☺️
Divayorgun sakinolchamp ben 30 derecede 3 saat yıkıyorum ekonomik programmış ön yıkamalı. Tertemiz çıkıyor
Kubra57 Ben perdelerimi 40 derece/ 800 devirde hassas programda yıkıyorum. Makinanın deterjan gözüne ya da direk perdelerin üstüne rendelenmiş beyaz sabun atıyorum biraz. Hem güzel kokuyor hem beyazlıyor
Ococila Perde programında yıkıyorum en az 2 buçuk saat sürüyor bulaşık deterjanınıda yıkarken perdenin arasına koyuyorum bembeyaz ve tertemiz oluyor