Seliscee Hanımlar merhaba Eskişehir de onerebileceginiz çocuk doktoru var mı kime götüreceğini bilemiyorum gercekten isinde iyi olan özenli yazdığımda cevap verecek bir doktor arıyorum yardımcı olabilir misiniz
Ezel_26 Seliscee biz anadolu hastneisnde Büşra duygu hocaya gdyruz bizim herseyimizi o buldu çok ilgili bı doktor dil altimiz varmis o buldu süt alerjimizi o doktor buldu
ayazegemom Seliscee kesinlikle Mehmet kuşku acıbademde yada elif anayada götürebilirsiniz arastırırsaniz ünlü bir doktor kendisi ben doğumumdan itibaren her ay goturyrm gayette bişey olduğunda mesajlarima dönüş sağlıyor ve asla sizi unutmyor ben çok memnunum tavsiye ederim
Seliscee Seysey11 coşkun bey bizim dogum doktorumz fakat dünden beri yazıyorum kendisine cevap dahi vermiyor açıkçası kızdım bilgim yok sonuçta merak ediyorum neden cevap vermiyor anlamiyorum
Seysey11 Seliscee yaaaa doğrudur ben hiç yazmadım bilgim yok açıkcası o konuda cevap veriyor mu vermiyor mu genelde bilmiyorum. Biz kontrole götürmüştük çok ilgilenmişti ondan tavsiye ettim 🤔🤔