Mervetnl Kızlar orta akış biberona ne zaman geçtiniz. Oğlum 2,5 aylık yavaş akışta çok yorulmaya ve ses çıkarmaya başladı. Orta akış denedim tıkanma vs olmadı bir iki kere öksürdü. Sizce artık zamanı gelmiş midir?
Lylozzd Mervetnl a aaa ben ona 6.ayda geçiliyor sanıyodum kızım 4 aylık çocuğa eziyet çektiriyomuşum demekki herkes geçmiş bile
Mervetnl Haydiellerhavaya Aa siz baya erken geçmişsnizz ben korktumm acaba tıkanma gaz vs yapar mı diye 😅
edabolukbasi Mervetnl yırtılmıştı biberon ucu 2 hafta için 1 numara almaya gerek yok diye 2 numara almıştım
Mervetnl Lylozzd internette 3. Aydan sonra diyor bende öyle düşünmüştüm 😂 Gerçi ben lansinoh kullanıyorum siz kendi biberon markanıza göre bakın
Mervetnl edabolukbasi iyi yapmışsınız bence ben 3 tane biberonu çeviriyorum şuan henüz yırtılma olmadı ama bende artık hepsinin ucunu m ye geçireceğimm teşekkür ederim 🥰
Mervetnl Kbetul baktım baktım 3. Aydan itibaren demişte ondan kararsız kaldım 2 hafta var daha 3. Ayın dolmasına 😅 Ama çocuğum kösülüyor biberonu çekicem derken
Kbetul Mervetnl ayy al gitsin canım ben ayının dolmasına 15 gün varken aldım çok rahatlamıştı yazık çenesi yorulmasın kuzum