E_133 4 günlük bebeğim var sarılık oldu 9 a kadar düşmüştü değeri 12 oldu şimdi 16 oldu tekrar fototerapi gördü ama dayanamıyor onun içinde ne yapıcam nasıl geçicek yardımcı olur musunuz
yasacmalamalo E_133 emzir ve iki üç saatee bir mamaya başla cnm topuğuna vur bşrz gdıkla pamukla yüzünü koltuk altını ellerının içini sil ılık suyla uyanmzsa eger
Mree E_133 her yirmi dakikalık emzirme üzerine ya sağdığım sütü verdim ya da mama takviyesi yaptık en son 7 değeri birkaç aya kendi geçer dedi doktorumuz
Mom0008 E_133 bol bol emzirdim sabah ve akşam mama takviyesi yaptım öyle topladı bizimde 17 çıkmıştı doktor mama başla demişti değer düşmezse fototerapi demişti
Mom0008 E_133 mamadan sonra düşmeme başladı hiç olmazsa benm gibi sabah akşam ver ben memeden kesilmesin diye böyle bir yöntem uyguladım arada bol bol emzirdim bi kaç güne düşmüştü değeri
Mree E_133 ilk 13’tü sonra 14 oldu topuk kanında da 16 çıkınca fototerapi aldık sonra işitme testine bir daha girdi hatta
Kubra57 Bol bol emzirin, arada mama verin. Fototerapiye de girdi ise başka bir çaresi yok maalesef bunlar dışında