Visnelivotka Bebeğim çok yemek seçiyor et yemiyor peynir yumurta kuru fasülye felan yemiyor verdiğimde tükürüyor ne yapmam lazım düzelir mi sizce ? Makarna patates gibi şeyler yiyor her gıdadan besin alsın istiyorum biri bana akıl versin lütfen bende kalmadı artık 😂
Bebisinannesi1234 Visnelivotka benim kızımda sağlıklı olan hiçbirşeyi ağzına sürmüyor ben dışardan yemek yiyorum genelde hep benim yemeğimden istiyor aynı yemeği evde pişirsem gene yemiyor çok garippp
livanurvealpinannesi61 Visnelivotka makarna patates yapmayın.ben yediği şeyleri yapmayı bıraktım vermedim düzeldi.
Visnelivotka Bebisinannesi1234 Benimkide ya nerde zararlı şey var onu istiyor sağlıklı şeyleri itiyor düzelir inşallah ilerde
Visnelivotka Marianne 🙄 Benimki 23 aylık daha düzelmezse diye çok korkuyorum valla ne yalan söylim her şeyi yesin istiyorum ama o hep sağlıksız şeyler peşinde
Marianne Visnelivotka sağlıksız olanı da yemiyor. Bisküvi, pasta, cips falan da yemiyor. Kilo alımı iyi, gelişiminde sıkıntı yok dedi doktor, onunla avutuyorum kendimi.