mercory Meryemp nexus direct kullanıyorum hiç sesi yok çok memnunum ancak nebülizatörlerin mutlaka oturur pozisyondayken kullanılması gerektiğini biliyorum. siz yine de bir araştırın derim.
Zeynepinnannesii26 Meryemp Biz de 8 aylık kızımıza Omron marka yeni hasta olduğunda aldık, kompresörlü ve biraz sesli bir makina çok memnun kaldık tavsiye ederim
Gulceninannesi25 Meryemp doktorumuz bize uyanık ve oturur halde kullanmanızı söyledi o şekilde kullanıyorum ben
belbal29 Omron var doktor önerisiyle aldık epey sesli ama çok etkili.. bronşit olma durumları varsa o sessız küçükler çok da etkili değil
Meryemp belbal29 omronu bende duydum araştırdım aşırı sesli yaa insan onu uyanıkken tek kullanabilir ben uyurken kullanabilirim istiyorum birde omronun çeşitleri var sanırım birine baktım 1.5milyar çok pahalı siz ne zaman kaça aldınız model ne
belbal29 Meryemp bebeğim 8 aylık uyurken de veriyorum tabi bronşit durumlarında ama yapacak bir şey yok parçacıkları parçalaması için kompresörlü olması gerekiyor kedi şeklinde bizimki bebek ve çocuklar için 6 ay önce aldım
Meryemp mercory yaa hiç duymadım gördüğüm herkes yatarken veriyodu teşekkür ederim bilgi için ben aslında nexus düşünüyorum ama o uzun vadede nasılsın bilemedim
mercory Meryemp evet araştırdım heryerde ‘hasta mutlaka oturur pozisyonda olmalıdır’ yazıyor. Bu akciğer kapakçıklarıyla ilgili olabilir. Nexus’u bende yeni aldım uzun vadede beklentim yok. Ama 2 yıl garantisi var. Bence deneyin.
burjuvaanne Meryemp nimo nebulizator var avuc ayasi kadar uzunlugunda sessis calisiyor uyurkende sessiz. Sadece on tarafinda tuşu var yesil isigi var dibine kadar tuttugumdan Bas parmagimla tusun ustune koyuyorum parmagimi gozune isik vurmasin uyanmasin die 😄
Hndealnathn Bendeki nimo marka ben memnunum ama doktorumuz yatar vaziyette kullanmamızı önermiyor aynı zamanda kompresörlude var biri alerjik astım biri alerjik rinit olduğundan evde her çeşit mevcut.
Ftttmm Meryemp nimo komp. Olanı aldık. Çok sesi yok gibi diğerleri nasıl bilmem ama. Bu arada kızım o gün hasta olduğu için mecburen aceleyle eczaneden aldık 650 tl ye internette çok daha uygun. Eğer birine karar verip alacak olursanız önce internete bakın herkes fırsatçı çünkü
Ftttmm Meryemp o kadar olsa iyi ben 200 tl farkla almışım. Kimi nereye şikayet etmeliyim bu konuda acaba