Fatmanurturayy Kızlar sarılıgımızı en son cuma gün ölcturduk 14 cıktı doktorumuz 17 olmadıgı surece yatırmayız dedi takıp et artarsa getır dedi ama sanki oncekıne bakıs yüz rengi acılmaya basladı gozlerınındekılerde aynı sekılde bugun tam bugun tam 12 gün oldu dogum yapalı bu sekılde sürmesi normalmi arastrdıgıma görede en son göz aklarında kaybolurmus
Aatamom Fatmanurturayy bizde sarilik olduk bebegim suan 42 günlük hala goz aklarinda sarilik ve yuzunde sarilik var gözde ve yüzde gecmesi zaman aliyormus bebekten bebege degisiyor tabi ama doktorumuz 2 ay bile surebilir korkmaniza gerek yok demişti
Esra_58 Fatmanurturayy yattgi odaya beyaz ışıksa ışığa dgru yatırın cnm bnm.oglumda olmuştu doktor bize hastanede de o şekilde ışık veriyoruz sizde evde öyle yapabilirsinz demişti
Tubik57 Fatmanurturayy benim bebeğimde 5 günlükken sarılık değeri 16.7 cıkmıştı bir gün fototerapi aldı. Hastaneden değeri 10 ile çıkmıştık. 15 günlükken kontrole gittik doktor kan testi yaptırmadı geçmiştir dedi kilo aldığı için. Dün kafama takıldı bebeğim 1 aylık oldu yüzü ve gözlerinin akında hala sarılık var bugün kan testi yaptırdım 8 çıktı değeri. Doktora sordum yükselmez sıkıntı yok dedi. İnşallah geçer. Bende hala korkuyorum yükselir mi diye
Melitoo Fatmanurturayy bizim de dün sarılığı 15 çıktı. Yarın tekrar ölçüm yapılacak bizim de gözlerindeki beyaz yerlerdeki sarılar azaldı gibi acaba sizin değerleriniz kaç çıktı? Her yerde ben de en som gözde geçer diye okudum.
Mintirikannesi1 Benim bebemde 50 günlük oldu anca geçti gözlerinde ki sarılığı. Benim sütüm yeterli gelmediği için mama takviyesi de veriyorum ben. Zaten sarılığın tek çaresi sütün varsa bol bol emzirmek ya da doktor kontrolüyle mama takviyesinde bulunmak
Fatmanurturayy Mintirikannesi1 şuanlık sütüm yeterli sık aralıklarlada emziriyorumda inşallah bian once düzelir fazla kafama taktım bende galiba
Fatmanurturayy Aatamom ilk oglumda kısa sürmüştü benım 5 6 günlükken kendıgınden gecmıstı sanki bunda uzun sürdü gibi ama demekki normal zaten ınternettede 10 günden sonra gerileme baslar diyo
Aatamom Fatmanurturayy Evet geriliyor baya azaldi ama dedigim gibi hala var yani o kadar alıştım ki cocuk normale dönünce normal gekmeyecek gibi 🤭🤷🏼♀ inşallah sizinkide gececek Gönlünüzü ferah tutun 🥰🌸
3310umbozuk Bizim 50 günden biraz fazla sürdü, anne sütü sarılığı dedi doktor ama ne kan aldı ne bişey bol bol emzir 10 günde bir takip edelim dedi 50. Günden sonra açıldı. Beslenme kilo alma vs sorunu olmadığı için doktor rahat davranıyorum dedi
Fatmanurturayy 3310umbozuk beslenmede bizimde sorunumuz yok cok şükür güzel emip çişini bol yapması lazım dedi sünnette olunca çişinide güzel yapmaya basladı cok şükür bende o yuzden agırdan aldım bıraz tekrar götürmek konusunda
Ozhanoslem @Elayberosmom bende ilk defa duymuştum ama sarılıkdan hastaneye yatınca tekrar yatmamak için denedim faydasını görmüştüm 2 gün sonrası kan tahlilinde düşmüştü sarılığı
Fatmanurturayy Bizimde 14 cıkmıstı suan 19 gunluk bebegım bi gözlerinde kaldı oda zamanla gecıyo sanki