Sebnemates22 Merhabalar 7 aylık bebegim 2 aydır aynadan gözlerini kaçırıyor kafasını başka yöne çeviriyor daha önce böyle değildi aynadan bana bakıp gülümserdi acaba korkuyorlar mı daha sonra düzeliyor mu başına gelen oldu mu merak ettim
ikizannesi000 Sebnemates22 ne kdr dogru bilmiyorum ama bizde boyle bir inaniş var küçük bebeklere asla ayna gostermezler annem ikizlerime yeni yeni gosteriyor 16 aylıklar net olarak sebebi ne bilmiyorum 🤷♂️ korkar diyor 😂 sizinkide korkmus olabilir üstelemeyin bakması için unutunca bakar kesin
BabyArel Sebnemates22 oyuncak falan deneseniz nasıl olur acaba bir kitapta okudum ben de öyle yapıyorum kucağınıza alın bebişi aynaya bakın gözlerinizi gösterin sonra onun gözünü kulak ağız bunları söyleyin neler olduğunu gülümseyin dikkatini çekecektir ❤️
Minel-inannesi Sebnemates22 aa hic dikkat etmemistim yarin sabah bi dikkatli bakayim. Bi kac gundur sabah yada yemekten sonra el yuz yikamaya girince banyoda lavaboda mizikliyodu ama kendi orumcegine binince koridordaki aynanin onune park edip orda takılıyo zilli kizim 😃