Cocukgelisimcimomy Merhaba kızlar , oğlumu sünnet edicez kazasız belasız insaAllah. Araştırma yaptım bazıları bardak koymuş bazıları ise gereksiz bulmuş 😑 erkek anneleri benimle tecrübelerini paylaşabilirmi ?
Aleyna_12-15 Cocukgelisimcimomy biz buyuk oglumu yeni yaptirdik 4.5 yasinda biz sadece sunnet kulodu kullandik ve inanin o kadar rahat biseyki cocugunuz bez baglanmiyorsa 2 tane sunnet kulodu ile toparlanir iyilesir hemen
Ayssss1 Cocukgelisimcimomy eger 6 aydan kucukse bardak vs gerekmiyor ama hareketli bir bebek se 6 aydan buyukse bardak konulabilir hemsireyim hastanede gordugum bu sekilde
gozumunnuru Cocukgelisimcimomy 12 günlükken yaptırdık doktor koyabilirsiniz demişti ama bacaklarına iz yaptı rahatsız etti koymadım kremini biraz fazlaca sürdüm nemlendirdim bezden dolayı da rahatsız etmedi 1 -2 günde iyileşti zaten çok küçük olduğu için
Pamuguuummm Biz 10 aylıkken yaptırdık yürüdüğü için ve hareketli olduğu için hareket ettikçe kıyameti koparıyordu. Çözümü bardakta bulduk biz iyi ki önerdiler ve yaptık. Rahat etti çocuğum.
Sdsnl Benimki 4 aylık dün sünnet oldu bez temas etmesşn diye gazlı bez ya da bardak önerdi Dr. Gazlı bez yapışıyor bebeğim ağlıyor o yüzden bardak kullanıyorum çok iyi geldi