Seherbilgic Sol koldan vurulan bir aşı 2-3 aylıkken olmuştu hangisi hatırlamıyorum 10 buçuk aylık hala morarık duruyor ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapabilirim ?
Mimoza-kizim Seherbilgic canım o verem asisi 4 5. Ayinda yara da olabilir iltihaplı yaralar falaj olabiliyor hic dokunma ona kendi kendine iyilesiyor internetten bakabilirsin istersen sonra gordugunde korkma diye soyluyorum gayet normal olması 🥰
tarcinnn Seherbilgic veremdir muhtemelen. İrin akıtması gerekiyor sonra da yara oluyor. Tabi bazı bebeklerde olmuyormuş ama benim oğlumda baya bi irin aktı. Doktor da irin akması beklediğimiz istediğimiz etki yavaş yavaş inecek dedi ki 7 aylıkken mi ne artık leke olarak kalmaya başladı
ppzeynep Seherbilgic Verem aşısı o. Çok geç iyileşir. Normal. Hatta iyi bir şey. Aşının tuttuğunun göstergesi. 9,5 aylık kızım. Bizimki de hâlâ kabuklu yara.
Seherbilgic Nermindemirwl her bebekte olmuyor sanırım hemşireden hemşireye değişiyor kim bilir nasıl acımıştır canı 😑
Nermindemirwl Seherbilgic sağlıklı olsunlarsa böyle ufak şeyler sorun değil ama iltihapli gibi duruyor bazen bende dusunmuyo değilim
ppzeynep Mimoza-kizim Çocuk felci aşısı ağızdan damla şeklinde yapılıyor. Sizin bahsettiğiniz ve başlıkta bahsedilen verem aşısı.
Seherbilgic Mimoza-kizim evet evet dokunmadım geçti şimdi morartı kaldı sadece o da uzun sürecek sanırım geçmesi
Asyabuse ppzeynep bende tuttuğunun belirtisi diye biliyorum şimdi benim ikizlerim var şu an 3 ay 17 günlükler 1 hafta önce bir oğlumda kızarıklık başladı ancak diğer oğlumda yok tutmadı mı ki acaba
1tostos22 Asyabuse benim bebeğim 6 aylık daha yeni şişip aktı bir yaşına kadar sürebiliyormuş bazi bebeklerde.
Seherbilgic Nermindemirwl evet evet son bira kaç aydır normal morarık gibi duruyor ama önceden öyleydi kabuk olup soyuluyordu banyodan banyoya.. acaba hametan filan sürsem iyi gelir mi ki
Asyabuse 1tostos22 ay çok sevindim 🥲 ikiz oldukları için evde sürekli karşılaştırcak bişeyler bulup kafama takıyorum 🥹
Seherbilgic ElisaMom_ sanırım baya uzun sürecek 😂 mesela çoğu kişide sol kolda aşı izi vardır bende yok mesela sanırım kızım da o iz olacak 😂