deletedmom111 Bebeğim çok kusuyor kızlar her emzirmeden sonra fazlasıyla peynirlemiş şekilde kusuyor ama çok fazla neden böyle anlamadım reflüsü vardı son günlerde azalmıştı bi kaç gündür aşırı kusuyor napacağımı şaşırdım
kucukaga deletedmom111 canım benim seni çok iyi anlıyorum oğlum 5 buçuk aylık hala kusuyor doktor reflüyü şiddetli geçiriyor dedi bide inek sütüne alerjimiz çıktı oyüzden de kusuyor dedi doktorumuz mamasını değiştirdi 4 gündür kusuyor ama eskisi kadar değil doktoruna danış bence
deletedmom111 sinocn12 3,5 aylık canım neden böyle oluyor acaba gerçekten çok canım sıkılıyor artık bu duruma
Mervenur48 5.aya girdik hala kusuyor kiyafet yikamaktan biktim.bu zamana kadar her ay 700 gr.-1300 gr arasi aldigi icin doktor sknti gormedi.kilo alimi normalse sknti yokmus
deletedmom111 Mervenur48 kilo alımı normal canım da nereye kadar böyle bende bıktım bu durumdan ya🤦🏻♀️
Nslhn53 Bilmiyorum etkisi var mı ama ben süt ürünleri yediğimde daha çok kustuğunu farkettim reflüsü var benim bebeğiminde 😕