Elfgndgdu Hanımlar merhaba 13 aylık oğlum önce ishal di doktor maflor verdi içtikten sonra ishali kesildi ama günde 4 5 kez kaka yapıyor bu normal mi. Birde pişik oldu bugün hametan sürdüm ama çok ağlıyor çişini yaptığında ne önerirsiniz.
Banu43 Elfgndgdu bebantol oneririm birde dermo rest diye krem var oda iyi geliyor pisik gecince birakiyorsunuz gecmis olsun
Ysmndmrl Elfgndgdu benim kızım diş çıkaracağı zaman ishal oluyor ve poposu inanılmaz pişiyor yaptığı an 1 dakika bile durmaması lazım belki dişi çıktığı içindir o dönemlerde ıslak mendil kullanmıyorum hep yıkıyorum birde suda krem sürüyorum hemen geçiriyor
hhacerozer Elfgndgdu maflor damla mı acaba benim kızım da kullandı bi ara öyle 4-5 yapıyodu günde zamanla azaldı ikiye düştü
Elfgndgdu Ysmndmrl ishali vardı probiyotik yazdı doktor ondan sonra bitti ama çok sık kaka yapıyor şimdi cişi ni yapınca bile çok kötü oluyor. Özel bölgesş kıpkırmızı oğlumun
Ysmndmrl Elfgndgdu diş çıkaracağı zaman benim kuzumda öyle popo ve vulva aşırı derecede kızarıyor temizlerken hep yıkıyorum acımasın die o dönemlerde prima kullanıyorum birde sık su veriyorum o nedenle dedim belki diştedir die çünkü bu güne diş çıkarırken tek azı dişinde ateş oldu önce hep popo ve vulva pişikliğinden anlardım