zynpdnc 4 ay 13 günlük bir oğlum var. 3 aylık olduğundan beri gündüz uykumuz 5 dk bile yok sabah 9 da kalkar akşam 9 da yatar gündüz uyutmaya çalışırım yüzüme bakar dalga geçer gibi güler bir bebek nasıl buna dayanabiliyor uyanık olduğunda üzmüyor ama o uyumadıkça bende dinleneniyorum nasıl uyutabilirim yardımcı olun lütfen 🥺
Mk123 zynpdnc bizimde gunduz uykusu sornmz var, sabah 6dan bu yana hic uyumayn bi kizim var, memede daliyo biraktgmda hop gozler acik, biln biri ciksada yardım etse nerde hata yapioz acaba, 2 ay 7 gnlguz
17062019 zynpdnc canim biz de 4 ay 16 gunluguz.resmen oglum hic uyumuyor diyebilriim.gunduz toplasan 1 saat anca.gece de yarim saate bir bazen 10 dakikaya bir kalkar.besiginde kedi yavrusu gibi sesler cikaril basar cigligi.kalktigimiz zmaan guler resmen bize inat.bu 2. Cocugum.okadar yiprandim ki sana anlatamam.Allah eksikliklerini vermesin ama kendimi unuttum artik baya
zynpdnc 17062019 bu huy mu anlamadım yoksa biz mi uyutamıyoruz neden anlayamadım😓 çok yorgun ve bitkin hissediyorum
Arife Oglum 5 aylik malesef ozellikle 3 aydan beri gunduz uyku sirfirlandi memede uyuyo yatirinca gulerek bakiyo gecede yarin saate bir kalkiyo