Mumugullu Kızlar oğlum 6 aylık olacak 4 gün sonra ama neredeyse 1 aydır geceleri saat başı kalkıyo dişten şüpheleniyordum ki dişi bu gün merhaba dedi bize ✌️şimdi ki sorum uykumuz düzene girer mi acaba ağlayarak sık sık kalkmaları geçer mi artık 😿
ElfAlparsln Mumugullu şu an tam bu durumdayız ama dişler patlayıp görününce geçiyor canım düzeliyor uykular
Tgbtn Mumugullu 13.aydan bildiriyorum hala diş çıkarıyor ve ağlayarak uyanıyor. Bitmiyor anlayacağınız bir gün uyursa iki gün uyuyamıyor diş ağrısından
Denizanasi92 Mumugullu geçiyor tabi ki. Ama diş çıkardığı her dönem yaşanıyor bu. Bizim alt ve üstler çıkınca diğerleri çok çok etkilemedi ama Şuan azı dişi çıkarıyor onlar tekrar ilk diş gibi zorladı. Yani arada mola vereceksiniz sonra yine başlayacak 👍
Mumugullu ElfAlparsln Ay inşallah çok yoruldum saat başı kalkmasından ağlayarak kalktığı için kıyamıyorum da gaz mı oluyo acaba diye her şeyi deniyordum uyanmasın 3-4 saat uyusun ama nafile
ElfAlparsln Mumugullu ağrı kesici şurup deneyin uyuyor uyanmıyorsa muhtemelen diş ağrısı vardır tetagilde veriyorum bazen diş granülü sanki oda bir nebze rahatlatıyor
Mumugullu ElfAlparsln dün tam dediğiniz gibi oldu ağrı kesiciyi verdim uyanmadan 9 dan 12 ye kadar uyudu tospik ama sonra yine aynı gece beslenme sonrasında 🙈 galiba çekicez dediğiniz gibi, çok teşekkür ederim ❤️