Bukapoo Kızlar bebek irmiği, unu, pekmezi vs. nerden satın alıyorsunuz? İçeriklerine güvendiğiniz organik ürün tavsiyesinde bulunur musunuz? 🙏
benimbebegim Bukapoo Ben irmiği trenyolda OG natural var ordan almıştım kızım rahat yedi ek gıda başlangıcında, yulaf unu içinde İnce Öğütülmüş Yulaf alıyorum Lifalif onu blenderda çekiyorum iyice ufalanıyor onu da rahat yiyor şuan 7 aylık
eflal1410 Bukapoo bende penolopegurme diye sayfası var instagram da öneri üzerinde oradan aldım çok memnunum ve bir gün içinde geldi. Bebe bisküvisini falan çok sevdi kızım memnunum ürünlerinden
livanurvealpinannesi61 Ysgl26 ev yapımı pekmezler yüksek ısıda piştiği için sağlıklı değil bilginiz olsun. Bebek tarhanası da tuz baharat VS içermemeli.
doktor_bu_ne Tgkaneses ben memnunum 6. aydan beri kullanıyoruz şuan 7 ay 24 günlük. Tam buğday unu, bebek irmiği, pirinç unu, ruşeym ve tel şehriye aldım. Tel şehriyesi aşırıııı uzun beğenmedim onun dışında güzel bebeğim yiyor
Tgkaneses Bukapoo evet iti çok şükür, sebze kabak avakado havu bezelye verdm meyve mu, seftali elma armut denedik
doktor_bu_ne Tgkaneses tarhana bu marka almayı düşünmüyorum içinde ısırgan otu ve havuç var. Havuç neyse de ısırgan otu değişik yani
Ysgl26 livanurvealpinannesi61 pekmez vermiyorum zaten..tarhanasını da bebeğe uygın şekilde yaptık tuzsuz baharatsız
livanurvealpinannesi61 Bukapoo bebeklik.com ve organik gurmem den alıyorum ben. Dün geldi pekmez ruşeym VS almıştım güvenilir ve organik.
livanurvealpinannesi61 Ysgl26 hepsini yapıyoruz dediğiniz için söyledim. Bebek irmik yulaf unu siyez unu bebek salçası VS kullanmıyor musunuz
Ysgl26 livanurvealpinannesi61 salça kullanmıyoruz 1 yaşından önce zaten.. yulafı annemler yetiştiriyo zaten köyde ve irmiği de köyde değirmen var onda çektiriyoruz irmik zaten bi çeşit bulgurun en ince çekilmiş hali..yulafı da öğütüyoruz taş değirmende..siyez unu kullanmadık hiç. Tam buğday ve yulaf unu veriyorum