Tgkaneses açık ameliyat oldum, kilolu değilim 50 kilo ile ameliyata girdim kilolurda oluyormuş genelde doktorum öyle demişti, 3 yerde kas yırtılması vardı yama yapıldı göbek deligim iptal edilip baştan göbek deliği yapılmıştı dikey kesi yapılmıştı benim el kadar kesi vardı ama genel göbek fıtığı bir yerde yırtık oluyor benim alt kaslarım yırtıktı durum farklıydı herkes de kesi büyüklüğü bir olmuyormuş daha küçük yada büyük olabilir ,ayrıca birde bir delikten hortum ile dirhem ile kirli kan dışarı aktı bir hafta bu dirhem normalde iki gün falan kalıyormuş benim kan geldiği için bir hafta kaldı , kalp hastası olduğum için ameliyattan bir gün önce dahil toplam 3 gün yattım hastanede benim için zor bir ameliyat değildi daha önce üç ameliyat geçirdim en kolayı buydu , 3 ay korse takılması mecburi yazın sicakta o çok zorluyor, birde 3 ay ağır kaldırmak kesinlikle yasak , üzerinden bir sene geçmesine rağmen benim ameliyat yerim ağır kaldırdığım zaman çok şiddetli ağrıyor, doktorum ağır kaldırırsan olur dedi , kısacası korkulacak bir ameliyat değil çok geçmiş olsun şimdiden