Elif554 Kızlar tercih yapacağız ağrıda hayat nasıl, imkanlar nasıl. Hastanesi, evleri, kiraları felan. Acil bilgi verir misiniz
kinderpingui Elif554 ağrılı biri olarak şöyle diyeyim küçük şehir sakin bir yer kiralar 1,500 TL civarı hayat orda biraz daha uygun ama sosyal yaşamı fazla yok mesela avm bile dahi yok tarihi ve doğa olarak zengin bir yer Ağrı merkezdense Ağrı /Doğubeyazıt’ı tercih edbilirsiniz
berna5225 Elif554 küçük bir yer aktivite olarak çok bişey yok bi kaç güzel kafeleri var bir çarşısı var bide kışın kayak için küçük bir kayak merkezi var onun haricinde yazın piknik yapabileceğiniz güzel yerler var hastanesi bir devlet hastanesi birmıüçğk özel hastane var ama gidilecek gibi değil yeni bir hastane açılacaktı açıldı ki tam bilmiyorum bu şekilde
M04 Elif554 bende ağrı Doğubayazıtta yaşıyorum arkadaşların dediği gibi aracınız varsa çokta problem değil . Tabi sosyal aktivite açısından beklentiniz yüksek olmasın ama Diğer doğu ilçelerine göre çok güzel bir yer
Unhappy_mommy Elif554 en kiraları 1.500 ??? 3 bine oturuyoruz ve öyle rakamlar duyuyorum ki agri için ağzım açık kalıyor. Sosyal yaşam sıfır arkadaşım. Yapabileceğin tek Sosyal aktivite akşamları oturmaya gitmek oda kafa dengi gelirse ne ala yada yazın mangal bu kadar. Hastane ise ona hiçbir şey diyemiyorum malesefki çok kötü. İnşallah hayirlisi olur hakkınızda
Esleminannsi029222 Biz ağrı dogubeyazittayiz güzel yer kiraları uygun evleride çok güzel küçük bir çarşısı var AVM’de var ama içinde fazla mağza yoktur hastane biraz merkezden uzak bir devlet 1 tanede özel hastane var. Hastaneye igdirada gidebilirsiniz tercih ederseniz bana gire her şey ayağının altında her yer çok yakın eşimin işide çok yakın Doğubeyazıt diğer ilçelere göre daha gelişmiş diyebilirim
Esleminannsi029222 Eşiniz askeri personel mi benim eşim askeri personel soramk istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olabilirim
Elif554 Esleminannsi029222 eşim polis tercih yapacağız ilk sıraya ağrı yazdık artık merkez mi gelir ilçe mi bilemiyoruz 🤦♀️ ben hastane bakımından biraz tereddütte kaldım. Çok teşekkür ederim bu arada
Esleminannsi029222 Elif554 aracınız varsa o kadar sorun etmeyin derim hastane konusunda her şeyin hakkınızda hayırlı olmasını dilerim
Ayse123gul Elif554 ilk tercih ağrı ise kesinlikle ağrı gelir 😂ama korkmayın biz 3 yıldır Doğubeyazıt tayiz herşey yolunda ve güzel gidiyor
Elif554 Ayse123gul evet öyle tahmin ediyoruz kısa yoldan yapalım dönelim kafasındayız😅🤦♀️ teşekkür ederim umarım bizim için de her şey yolunda gider