sibelbuyuk Merhabalar 2aylık bebeğimde kaka yapma problemi var. 3günde bir yapıyor ve yapacağı gün çok huzursuz ve sürekli ağlıyor. Masaj, zeytinyağı, gaz damlası vs. fayda etmiyor. Sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mı ne yapabilirim?
Hatice0910 sibelbuyuk Isterseniz mamayi degistirin cok etkisi oluyor birde gaz damlasiyle beraber probiyotik kullanrsnz daha etkili oluyor sap simplexle symbiosys bifidrop probiyotik damla kullandik ikisinin etkisi cok iyi
Bilgilianne21 sibelbuyuk benimki de 2 aylık 3 günde 1 kaka yapıyor ama doktorum 10 günü geçmediği sürece sorun yok dedi 3 günde bir yapması normal dedi
Aselimmm566 Bizde bu dertten muzdaripiz iki gün önce acile gittik lagma yaptilar doktor mama değiştir dedi bebelac aldik aptamil yapti bide damla yazdi probiyotik damla onu verdim iki gündür yapıyor şükür
Esranisa Benimde bebeğim 3 buçuk aylık 15 güne geçti bir kere lavma ile bir kerede fitil ile yaptı yapamıyor çok zorlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum artık anne sütü alıyor günde bir kere mama veriyordum bıraktım hâlâ yapmıyor probiyotik damla ve sap simpleks kullanıyorum yapmaya çalışırken çok ağlıyor karın filmi çekildi bişey görünmüyor ne olacak böyle hiç bilmiyorum uykularım kaçıyor artık düşünmekten