Dorukbebekk Merhaba bayanlar bebekleriniz kaç kilo ve kaç cm doğmuştur. 1 ay kontrollerinde kaç kilo ve cm olmuşlardı sohbet edelim ☺️
canparelerim Dorukbebekk oğlum 4200kg 54cm doğdu. 3günde 3800grama düştü, 1.ay kontrolünde 5830gram 58cm olmuştu.
Cecilex Oglum tam bir ay once 2860 kg ve 49cm dogdu iki gun icinde 2700e dustu kilosu.. Dün 1 aylik kontrolune gittik 4200 kg ve 54 cm olmus
Cecilex Dorukbebekk anne sütüyle besleniyor ama doymadigini düsündügüm zaman 30 veya 40cc mama veriyorum doktor önermisti
Eceedemiiir Dorukbebekk İlk 7 ay sadece anne sütü aldık tek göğüs emdi, sol göğüsümü hiç emmedi 7 aydan sonra mama+meme olarak gittik 16 aylık olucaz haftaya hala mama+meme gidiyoruz sütüm çok çok az şuan emzik niyetine emiyor😂
Cecilex Dorukbebekk gunduzleri hic uyumuyor surekli memede e haliyle sutumde yetmiyor diye dusunuyorum bir kez veriyorum mamayi geceleride her ⅔ saatte bir emziriyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Dorukbebekk Benim bebeğim erken doğum 36 haftalıkken 3 kilo 49 cm doğdu 13 günlükken kontrolde 3250 kilo 50 cm di. 1 aylık kontrolünde 5 kilo 54 cm di 🥰 🤴🧿