Suheylaeymen Selam kızlar Antalyada yaşayan taze anneler tanışalım mıı☺️ Hatta bi kahve bile içebiliiiir🙊
Yedaarven Suheylaeymen 11 ay 25 günlük anne, 3 haftalık Antalyalıyım😊 Hatta Antalya bile sayılmaz kemerdeyiz🤷🏻♀️
Onsubatikibinondokuz Suheylaeymen 8,5 aylık anneyim 7 göbek Antalya’nın yerlisiyim merkezdeyim ☺️ Var mı yakın olan
Eceodtu Merhaba benim de 3 aylik bir oglum var Isiklar caddesindeyiz. Annem de Kemer’de oturuyor arada oraya da gidiyoruz :)
Aryakus Merhaba Antalya doğugarajında oturuyorum 6 aylık bebeğim ☺️ Bende bi post açmıştım tanışıp buluşmak whatsapp grubu kurmak için 🤗
Suheylaeymen Aryakus yaaa gercekten mii benim eşimin iş yeri vardı dogugarajında hatta evimiz de oradaydı ama suan korkutelindeyiz😒
Yedaarven Suheylaeymen Hoş buldumm 🥰 bide ev bulsam ne güzel olcak😊 çok değişik buralar yaa istediğimiz gibi bi kiralık ev bulamadık 3 ay olcak nerdeyse 😊
Suheylaeymen Kızlar biz ilçeye taşındık ama her hafta antalyadayım 🙈 normalde korkutelindeyiz antalyaya baglı olduguna kimseyi ikna edemem deniz güneş kumun aksine dah bayır kar var bizde😢