Dmtt06 Kızım 3 aylık monovit vermişlerdi dağlık ocağından çok gaz yaptı ilk 1 ay kullandım sonra bıraktım açıkçası başka sağlık sorunlarımız çıkınca unuttum şimdi ocean aldık kullanıyoruz bir şey kaybettik mi acaba kullanmayan var mı benim gibi
Birdunyabircennetannesi Dmtt06 Ben çok kullanmadım açıkçası bir unutuyordum sonra kullanıyordum sonra tekrar kullanmadım falan uzun süre kullanmadım bende
Betulmeyra Dmtt06 ben düzenli kullandım 1 yaşına kadar 10 gün felan anca unutup kullanmamışımdır uyudugu için felan oda yani aksatmadan içirmeye çalışınderim çünkü kemik gelişimi için çok önemli
Burcak52 Dmtt06 5 aylık hiç aksatmadan her gün verdim. Tüm doktorların, hemşirelerin söylediği ilk şey d vitamini. Ta bizim zamanımızda bile zorunluymuş. Keşke dikkate alsaydınız.
GezginPaNDa Eltim hemşire geçen gün çok üzülmüş. Bir çocuk gelmiş bingildagi kapanmamış. Aile hiç d vitamini kullanmamış. Eltim dağda mi kaldılar her yerde devlet ücretsiz veriyor Çocuk sakat kalabilir diye baya üzülmüştü
Mervecm Kesinlikle aksatmayin ben en baştan beri kullanıyorum. Kalça ultrasonun da bir bacakta kemik gelişimi geriden geliyor doktorun ilk sorduğu d vitaminiydi