Acirit Bebeğim 3 ay 2 günlük gündüz uykuları çok zor uyutuyorum yatım saaat bacağımda kalıyor indiriyorum uyanıyor papatya çayı vermeyi yada humma vermeyi düşünüyorum kullandınız faydasını gördünüz mü ve ne kadar kuallandınız gün içinde
Nrgngr Acirit 4 aya kadar bende aynıydm maalesef 4 aydan önce eğitim verilmez deniliyor ama rutin uyku saat düzeni kurabilirsiniz böyle böyle alışır inşallah
Y-A-Annesi Acirit valla çözüm yok ben bulamadım ya da ne oluyor biliyor musun uykuyu cozemiyon uykusuzluğa alışıyorsun. 16 aylıktan selamlar.. çıt dese kalkıyorum artık uyku yok uyku neydi ki onu da unuttuk bea
Acirit Nrgngr kuruyorum uyanıklık süresine uyku sinyalleri verdğinde hemen alıyorum sallıyorum ama en fazla yarım saat sonra hemen uyanıyor devaö ediyorum sallamaya ama uyumuyo
Nrgngr Acirit 20. Dakika dürtme işlemi uygulayın yanağına hafif dokunma olabilir o pozisyon değiştirip veya derin nefes alıp devam ediyor benimki 7 aylık hala aynıydı böyle yaparak bir miktar uzadı denemekte fayda var
Flzoztrk Biz de 3.5 ayligiz maalesef gündüz uykularimiz eziyet oluyor kucakta sallanarak uyuyor yatırınca uyanıyor 40 dk 50 dk böyle tamamlıyor uykusunu elleri de çok hareketli sürekli gözünü kapatıyor eliyle 🤦 napacagimi şaşırdım hiç bir işimi yapamıyorum