KonuMankeni Kızlar beyaz sporların tabanı malum sararıyor. Neden sararıyo 😅 ve beyazlatmak için napıyorsunuz 🤦🏻♀️
Dbe1506 KonuMankeni ben makineye atıyorum genelde ama fazla geçmiyor geçenlerde videoda gördüm asetonla silmişti bi kadın beyazladı deneyin bence 😂
tubasd KonuMankeni ayakkabıcılar boyuyor ama mesef boyada soyuluyor bir süre sonra cifleyin asetin varsa deneyin belki bir miktar acar
inankiinsan KonuMankeni merhabalar bende bir video da saç açmak için kullanılan oksidanı tabana sürülüp bekletildiğini görmüştüm. Ne kadar etkili bilemiyorum bir deneyin isterseniz.
Dbe1506 KonuMankeni valla kadın pamuğa döküp silmişti çıkmıştı onunki çamaşır suyu deneyin birde oda beyazlatır diye düşünüyorum
_YanakReisinAnnesii KonuMankeni benim eşim meraklıdır böyle şeylere 😂 genelde de hep flo dan alıyor oraya bi bak istersen 🌺
aybikreis KonuMankeni Çamaşır suyu çıkarmıyor mu. Rutubeti bile çıkaran sararmayı da beyazlatır heralde, benım de var bekleyince sararan ayakkabım deneyeceğim bakalım sonuç alırım umarım
sademinannesi aybikreis çamaşır suyu açıyor ama biraz zaman geçtikten sonra daha sarı oluyor ve hiç açılmıyor
adakus48 KonuMankeni ben selsilpakla da denedim olmadı. Sanırım en iyi yol boyatmak benimde 4-5 ayakkabım beklemekten sararmış
Deletedmom_79 KonuMankeni asperox sarının reklamlarında ayakkabı tabanlarını beyazlattığı iddia ediliyor.