kutgun İyi akşamlar hanımlar klozete alıştırmaya çalışıyorum oturak aldım ama oturunca pipisi yuksrda oluyor nasıl olacak bu iş
Ysgl26 kutgun ahaha ya güldüm kusura bakmayın. Erkek çocukların herşeyi mi sıkıntı olur ya 😀 ben de merak ediyorum oturunca pipi yukarı bakıyo nasıl olacak hakikaten..
arassmomss kutgun Ben bi kere eşime sormuştum ayakta yapmadığını çok zararlı olduğunu söylediğinde, pipiyi aşağı eğip yapıyorlarmış. Benim de oğlum var nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤷♀️
Ysgl26 kutgun erkek tuvaketlerinin ön kısmında bi çıkıntı oluyo ama öyle yukarı bakınca o da işe yaramıyo haliyle.. anlamadım valla
Elika00 Ysgl26 ben sorim benim beyim ayakta yapmaz 😂 bu arada bebelere de oturarak yaptırmaya alıştırın ayakta ciş yapmak erkeklerde uzun dönemde prostat gibi hastalıklara sebep oluyor otursunlar bi zahmet 😂 tabi dışarda hariç 😂
arassmomss Ysgl26 İnan bilmiyorum 😂 alaturka olunca bi tık daha kolay olur gibi geliyor ama klozeti de öğrenmeli 😕
mobesebesir kutgun oğlum 19 aylık bizde geçen gün kucağımız da tuvalete tutalım bakalım napacsk dedik gerçekten de yukarıda kalıyor hep üzerine gider yani
aybikreis kutgun Eliyle aşağı tutarak öğrettim kendisi de tutuyor, bitince de salla oğlum diyorum yoksa ucunda kalan tuvalete damlıyor batırıyor kıyafetine de akıyor. Aslında daha kolay kız çocuğu daha zordur bence
tubasd kutgun aşağıya doğru bastırıp yaptıracaksin belli bir yaşa kadar siz götürüyorsunuz zaten anlayacak yaşa geldiğinde de kendisi o şekilde yapıyor
Yalpp kutgun eliyle pipisinin ucunu aşağı tutuyor. Bana da ilk çok zor gelmişti şükür artık sıkıntı yok. Ayakta alistirmayin ileride prostat olma olayı çok oluyormus hep oturarak yapsın.