ElifErks Kizlar iki bebeğim var biri 9 aylık biri 22 aylık iki sene üst uste doğum yapınca tatile gidememistik ama çok bunaldik eşimle bu sene bı yerlere gitmek istiyoruz çocuklarla rahatca tatil yapabileceğimiz bir yer arıyorum
DAO ElifErks Çocukla gidilebilecek en iyi tatil herşey dahil veya tam pansiyon olan denize sıfır konseptli oteller olur bence. Biz geçen sene bebek küçükken villaya gittik çok rahat ettik ama bu sene ayaklandı villada rahat edebilceğimizi düşünmüyorum ve uyku düzeninide düşününce denize gidip geldiğimize değsin diye denize sıfır yerler bakıyorum
aybikreis ElifErks Ben otelleri çok basık ve kalabalık olduğu için tercih etmezdim. Yemek dahil butik pansiyonlar daha rahat olur. Deniz kenarında bahçeli falan. Tehlikesi yok çocukları sal oynasın gözünün önünde çay kahve keyfi yap
-ikizlerim- ElifErks benim 18 aylık ikizlerim var otel ayarladık herşey dahil geçen sene villaya gitmiştik annem ve kayınvalidemi de götürmüştük bu sene de ailece gidelim dedik bakalim nasıl olacak 🤗☺️
-ikizlerim- Nuhcuk bizde bir arkadasimizin önerisi üzerine tuttuk isterseniz ismini vereyim bir bakın 🤗
-ikizlerim- Filevrem litore resort hotel & spa 🤗 fiyatları değişiyor biz erken rezervasyon yaptırdık 17 küsüre tutmustuk indirimli haliyle
Balbebeginannesiiii Bzide gecen sene alaiyeye gittik memnun kaldik kizim 5.5 aylikti simdi haziran 4 unde gidicz ayni otele kizim 17 aylik 16 kusure ayirrtik cocuklar icin etkinlikleri fln var galiba. Cocuk aquasi vsr