Aylinayliz50 Kızlar biogaia gaz damlasını kullanıyorum bebeğime pek faydası olmuyor ben kendim de içsem etkili olur mu acaba
Minigim38 Aylinayliz50 2 hafta düzenli kullanımdan sonra faydası oluyor ama o gaz damlası değil probiyotik yani bağırsak düzenleyici. Bide içtikten sonra buzdolabında duracak hergün aynı saatte vereceksiniz 5 damla. Bide yanında başka gaz damlası kullanmıstık biz
benkosarim Aylinayliz50 biogalia pek etkili değil genelde bizde de etki etmedi maflora geçtik çok güzel tavsiye ederim
Nrgngr Aylinayliz50 etki etmesi için her gün düzenli saatlerde vermeli ve en az 1 hafta kullanmış olmanız lazım ki faydası olsun bize aşırı iyi gelmişti o olmayınca resmen evrim geçiriyordu bebeğim tabi her bebekte etkisi farklıdır deneyip görmek lazım
dygusalmom97 Aylinayliz50 biogia gaz damlası değildir bağırsak düzenleyicidir.yanında bi gaz damlasıyla kullanılması önerilir örn.nurse harveys veya sab simplex
Aylinayliz50 Nrgngr hergün aynı saatte verilmesi gerektiğini bilmiyordum söylemediler neredeyse on gündür kullanıyorum bi faydasını göremedim
Ayse_0 Bende öyle işe yaramıyo sanıyordum araştırınca aynj saatte vermeye başlamıştım etkisini gördüm cok yaradı bize
edafmo Aylinayliz50 biogaia gaz damlası değil probiyotik yani bağırsak düzenleyicidir. Biogaia nın yanında gaz damlası kullanmanız lazım
Aylinayliz50 uyuyanadamdannefret aslında bi kaç gündür rahattı işe yarıyor sanki ama bugün 2. Ay aşımız vardı o yüzden biraz huzursuz sancı mı aşı mı bilemedim