Pemberuj Merhaba kızlar bugün eşimle ilişkiye girdik ilişki sırasında adet oldum olucaktım zaten 1 2 güne işte ilişki sırasında oldum kan geldi ben şimdi gusül abdesti almam lazımmı sizce adetim ya kararsız kaldım
Oglumcanim_ Pemberuj e duşa girmedin mi ilişki sonrası ? Girdiğinde sormak yerine 2 dk alsan gusül ne olacak ki ?
Kbrbisi28 Pemberuj Âdet hali cünüplük olmadığından âdetli kadının yıkanması, cünüplükten yıkanma gibi değil, sadece temizlenmedir. Ama yine de yıkanmalıdır. Boyle yaziyor internette
Kbrbisi28 Pemberuj ya dogrumu bilmem ama enazindan vucudun sudan gecsin merak ettim arastiriyim bu konuyu 🤭
Pemberuj Oglumcanim_ girdim temizlendim de zaten adetim cünüp oluyorum geçersiz olur diye almadım açıkçası bilmediğim için kendimi de kötü hissettiğim için sorayım dedim canım
Kbrbisi28 Pemberuj bende ogrenmiss oldum soru sacma degil bence normal bi soruydu bilgilenmis olduk enazindan bu soru sayesinde 🤗
Pemberuj Kbrbisi28 evet canım çok doğru diyosun ilk defa başıma geldi cidden bilmiyodum hemen girdim aldım gusül abdestimi teşekkür ederiiim ❤️❤️