Esin28 Artık eve katkıda bulunamamaktan çok sıkıldım kızlar , evde çocuktan kalan zamanda yapabileceğim bir iş önerisi olan var mı? Ya da tricotin,makrome , mum vs. üretip satmaya başlasam tutar mı ? Aranızda böyle işleri yapan var mı acaba😊
Birdunyabircennetannesi Esin28 Ben yapıyorum Magnet doğum günü afişleri fotoğraf baskısı kupa bardak vs kişiye özel tasarımlar Ama eşim grafik tasarımcı olduğu için yapabiliyorum bu işi Başlarda olmaz diye düşündüm hiç ümidim yoktu ama 2. Ayda tuttu çok şükür Instagramdan satıyorum Çocukla zor oluyor ama hoşuma gidiyor açıkçası
mandalina_kokulum Esin28 Marka ismi vermek yasak demişlerdi ama bende katalog işi yapıyorum temizlik ürünü makyaj ürünleri vs satıyorum daha ilk ayım ama şimdiden iyi kazandım çok şükür
Esin28 Mesela bu ürün temsilcilikleri var satış yaparak para kazanmak esas, ama benim çevrem yok aranızda bu işlerle uğraşan var mı
Esin28 Birdunyabircennetannesi yaa ne güzel biz de de öyle şans yok ki😔 Instagram adresini yazar mısın ben de doğum günü için bişeyler yaptırmak istiyordum bi göz atayım. İş yapancıya gitmesin içimizden birine gitsin🤭
Suheyla_sultan Birdunyabircennetannesi canım benim eşimde telefoncu ben kılıflar falan baskı yapmak istiyorum sence olur mu onlara da tutulur u bide sence bana Bi fikir versen
Esin28 Buradan bana yardımcı olmak isteyen var ise buyursun , azimliyim sadece bilgisayar kullanmayı bilmiyorum telefonla yapılabilecek bildiğiniz bir iş var mı?
Marbling35 Birdunyabircennetannesi oglumun 1 yas icin bende resimli.magnet yaptırmayı dusunuyodum sizden olsun bari yabanciya gitmesin bi bakayim profilinize 😃
Esin28 Suheyla_sultan evet arkadaşlar bi toplanalım bilgi alışverişi olsun, inşallah çoğu kişinin cebine para girmesine vesile olur bu post
Birdunyabircennetannesi Suheyla_sultan Bence tutulur bende ümitsiz girmiştim 6 ay hiç iş yapamam sanıyordum ama yaptım Instagramdan satmayı düşünüyorsan reklam ver Instagram’da 1 günlüğü 20₺ ve üstü sen ayarlıyorsun fiyatı
Suheyla_sultan Birdunyabircennetannesi peki baskı işi nasıl kolay yapılıyormuş kılıfa kolay yapılır mı