E-urey Merhaba hanımlar kızımın diş etleri bu şekilde iki ay önceden kabarmaya başlamıştı ve bu aralar çok huysuz uyumuyor ateşleniyor ek gıdayı da istemiyor sizce bu dişler ne zaman çıkar artık 🥰
Zlnmst E-urey resim yok ama muhtemelen yakındır benim kızım 3 ay çıkaramadı en sonunda iştahı kesildi çok zor yedi 3-5 kaşık bi de hafif ateşlendi sadece başındaydı ateşi 3-4 günde çıkardı
Gokturk_ E-urey Eee gelmiş dişi zaten fotoğrafta ki önde ki üst diş ucu etin arkasından gözüküyor yakın zamanda çıkar o patlayıp
E-urey Zlnmst ay evet sadece başında ateşi oluyor arada o da zaten 38 i geçmiyor ama bu atalar çok huzursuz hep ağlıyor
gmzshn Zlnmst 8 aylık oluxaz ek gıda reddi yaşıyoruz diş de çıkmak üzere acaba dişlerden mi ki ? Üzülüyorum yemiyor diye
Gokturk_ E-urey yok çıkmamış çok ince bi deri var üstünde .En fazla bir haftaya patlar orası Allahın izniyle
Zlnmst E-urey ateş dişin diş etini yırtmaya çalışırken vücudun verdiği tepkiyle oluşuyormuş 1-2 güne kendini gösterir merak etmeyin 😊
Bebetonunmotheri gmzshn agzini kilit yapiyor acmiyor meme reddi yasadik bide ek gida reddi yasayalim tam olsun😂😂 Herseyi dibine kadar yaşatiyor benim kiz
E-urey gmzshn diş çıkarma döneminde iştahsızlık olur mu acaba işte benimki de aynı ne hazırlıyorsam elimde kalıyor yemiyor
Zlnmst gmzshn olabilir canım bizim de aynıydı nerdeyse hiç bişey yemedi dişten sonra yemeye başladı yine