KezbanEla Selam annelerim, 48 günlüğüz hala sarılığımız geçmedi devam ediyor. Geçen verdiğimiz tahliller temiz çıktı ama endişe ediyorum bebeği uzamış sarılık yaşayan annelerim var mı sizler nasıl süreçler geçirdiniz?
Kuzeybabyy KezbanEla ilk oğlumun üç ay sürdü ikinci oğlum 55 günlük halada var bir sıkıntı yaşamadık kendiliğinden geçti tahlileri temiz ikisini de
Catlakbiranne KezbanEla 3 ay sürdü kan uyuşmazlığı vardı sütüm fayda etmiyordu Mama+memeyle bitirdik sarılığı
AliEmirmom KezbanEla benimde oğlum 35 günlük ve hala sarılık var geçmiyor ne testi yaptınız bizim test sonucumuz 14 çıktı
KezbanEla Kuzeybabyy Yaa Çok geçmiş olsun minik kuzulara sağlıkla büyüsünler 🤲🏼 🧡 Benimde ilk bebeğim evham yapıyorum sanırım hala geçmeyince endişelendim
Haffuse Kizimda yasadik, kan uyusmazligi sebeiyle inatci ve uzamis sarilik… Rahat beslenmeye basladiktan sonra, endise etme, Kizimin renginin acilmasi 2⁵ ayi buldu🤗
KezbanEla Haffuse Çok geçmiş olsun canım, bizimki de inatçı geçmek bilmedi inşallah en kısa sürede geçer 🤲🏼🌸
KezbanEla AliEmirmom 3 günlükken test yapıldığında 15 çıkmıştı, 1 aylıkken test yapıldığında 14 çıktı doktorumuz uzamış sarılık dedi kan tahlili ve idrar testi istedi. Onların sonuçları temiz çıkınca kendiliğinden geçecek tedavi gerektirecek bir seviyede değil dedi. 50. Günden sonra bir kaç gün içinde yavaş yavaş azaldı ve gitti. 2. Ay kontrolümüzde sarılığı yoktu artık çok şükür. Bende süreçte biraz endişe etmiştim canım ama kendiliğinden geçiyor telaş yapma inşallah en kısa sürede geçirir oğluşunda 🥰🤲🏼
MrvMstf KezbanEla bizde uzamış sarılıktık 2 ayın sonuna kadar devam ettik sıkıntı yapmayın tahlillerde temiz çıkmış madem tadını çıkarın inanın çok çabuk büyüolar ve ben büyüdükçe sanki üzülüyorum 🙃
KezbanEla MrvMstf 2 aylık olmamıza az kala geçti çok şükür canım benim 🥰 Bebeğim sağlıklı ben mutlu ☺️ Dediğin gibi zaman çok hızlı geçiyor ve mucizevi bir şekilde büyüyorlar bizde buna şahit oluyoruz tadını çıkarmak en güzeli ❣️
Iki_pasa_annesi KezbanEla bizim de uzamış sarılık var kanlar temiz çıktı idrarda temiz çıkarsa buyuksehire diğer testleri vercekmisiz
KezbanEla Iki_pasa_annesi değeriniz ne çıkmıştı doktorumuz bizden başka tahlil istememişti kan ve idrar temiz çıkınca kendiliğinden geçecek dedi bende sık sık emzirdim bu süreçte, çok şükür geçti kızımın sarılığı. Sizin de en kısa zamanda geçer inşallah 🤲🏼🧡