glfzltt Merhaba anneler oğlum 7.5 aylık , kalbinde vsd var teşhis amaçlı anjiyo olacak Salı günü , bu süreçte dikkat edilmesi gereken bir şey var mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Anjiyo kaç dk veya saat sürüyo kaç gün hastanede kaldınız ?
YagmurEymen1 glfzltt yigenim oldu akşamı çıkariyorlar pek birşey yapmana gerek kalmıyor kapalı olduğu için sıkıntı olmuyor çok şükür
YagmurEymen1 glfzltt onun kalbinde çeşitli rahatsızlıklar var 2 defa da açık kalp ameliyatı oldu kalbi büyüyor delik var temiz kan giden damar tıkalı kalbinin sağ tarafı gelişiyor sol tarafı gelişmiyor 9 aylıkken 2 yaşında birde şuan 4 yaşında olacak tekrar gün verdiler 🥺
Masalina12 YagmurEymen1 benim kızımın kalbinde delik var Allah’ım inşallah kapanmıştır çok korkuyorum temuzda ikinci kontrolu var😓
tultanhanim glfzltt iyi günler benim kızımda anjiyo olacak galiba yarın belli olacak siz anjiyo oldunuz mu süreç nasıl ilerliyor kaç dk sürdü hastanede yattı mı nelere dikkat ettiniz genel olarak anlatabilir misiniz rica etsem
tultanhanim Masalina12 olmadı ilaçlarla kontrol altına alındı çok şükür. Taşikardi ile doğdu maalesef, anne karnında kalp atış hızı çok yüksek olduğu için 33.haftada acil sezeryana alındım. Bizim için her an bir ihtimal var ama şimdilik olmadı çok şükür