Bilalasafh Kızlar dogum kontrol hapı kullnıp bırakınca aranızda hemen hamıle kalan varmı surecı nasıldi
Ipek222 Bilalasafh 3 yıl kullandım bıraktığım ilk ay hamile kaldım 3 yıldır kullandığım için zor olur diye düşünüyodum şaşırmıştım
Umutveannesi Bilalasafh ablamın eltisi tam 10 yıl kullandı çocuk istemiyordu. Bıraktığı ay hamile kaldı. Yani kısırlık yapar olayına ben inanmıyorum. Ablamda 6 ay kullanmıştı oda bıraktığı ay hamile kaldı
sewqiakyks Ben evlendikten sonra 2 yıl kullandım doğum kontrol hapı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldım.. Kişiden kişiye göre değişiyor bu süreç ama daha erkende kalabilirsiniz daha geç de.
Bilalasafh sewqiakyks peki yumurtlama gununu falan takıp ettınızmı yoksa normal akısta mi hamıle kaldınız
Bilalasafh zumra-19 hım bende bıraktım ama kasıklarımda acayıp bır agrı var acaaba olbılıemı dedım sz yumurtlama gunlerını takıp etmısmıydınız hamilelik ıcın
Ipek222 Bilalasafh doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz ilk aylar risk daha yüksek oluyo demişti bi arkadaşım ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi sizin hamilelik şüpheniz mi var