barlassmoom Sonbahar01 etli bezelye , pirinç pilavı, fırında karnabahar kızartması , yeşil salata, kırmızı lahana mısır salatası 🥰
ikitosbikannesi Balkizlarim çok teşekkür ederim abla Allah razı olsun ❣️ kirazla denesem olur mu acaba denedin mi abla
Mustafayigitvebeytugannesi AngelMotherr geri çekilme ve prezervatif ile 😥 üstelik adette düzensizdim anlamadım hamile olduğumu flan. Karın ağrısı ile hastaneye gittim 13 haftalık hamile çıktım 🤷♀️
AngelMotherr Mustafayigitvebeytugannesi neeeeeee 13 haftalık iken mi öğrendin anammmmm Hem geri çekilme prezervatif allahim nasip etmiş kuzum benim allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah
Sonbahar01 Mustafayigitvebeytugannesi rabbim ecrini versin güzel anne. Vallahi zor ben de tek başımayım tek çocuk ile zorlanıyorum. İkinci çocuk çok ağır gelir sanırım yine rabbim en iyisini bilendir büyük konuşmayım. Muhakkak güzel günler yakındır
Mustafayigitvebeytugannesi Sonbahar01 inşallah canım yaa çokça Aminnn 🤲 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun 🤲❤️
Minaa66 Sonbahar01 kizimi yatirip hemen kofte yapmaya gidicem kofte pattes var menumzde yanina salata
Mustafayigitvebeytugannesi AngelMotherr Herkes diyo hiç mi fark etmedin yok fark etmedim diyorum çünkü ne bulantı ne kusma ne kokulardan tiksinme hiç bişey yoktu. Yani ilk iki oğlumdan farklıydı hatta cinsiyeti de farklı bekledik ama yine erkek çıktı. Adetim de saten ikinci çocuk emdiği için duzensizdi. Hatta hamileliğin 5 ayına kdar emdi yine.