Sibbsibb 1 yaşındaki bebeğim sürekli çığlık atıyor her şeyi çığlık atarak istiyor yaşayan ve çözüm bulan var mı
Elisa34 Sibbsibb demin sinir krizi geçirecektim. Ne yapsam baş edemiyorum huy değişti herseye ağlıyo bana yapışıyo anlamadım gitti bu ne atak mı
Show_must_go_on Sibbsibb Maalesef kızımda öyle istediğini yapmıyorum ama şuan 14 ay 9 günlük yani 2 aydır burnumdan geliyor sürekli ağlama krizine giriyor aralıksız her gün migreni tutar mı bir insaın ya çok zor gerçekten
A2B4 Sibbsibb Yok yok yok deminden beri cildirdim niye böyle anlamadim esim niye bağırıyor sapittimi diyor vallahi napcami sasircam birde ağlaması yok mu
Tunaaslan11 Sibbsibb ay benim kızımda öyle istemediği bişeyde basıyor çığlığı kulak ağrıtır öyle 😂 Bir iş yapıyorum sürekli bacağıma dolanıyor
Sibbsibb Elisa34 çığlık atarak yaptırabildiğini öğrendiği için kanepeden bile kendi inmiyor bağırıyor ben alıp indiriyorum yapmak istemiyorum ama tüm gün okadar çığlık atıyor ki kulaklarım çınlıyor artık
Sibbsibb Show_must_go_on çözüm ne peki bu alışkanlığı nasıl unutturabilirim çünkü küçük şuanda çözüm bulmazsam ileriki zamanda düzeltmem çok zor
Show_must_go_on Sibbsibb Ben bulamadım valla ağlada bile yapmıyorum istediğini bazen ağlaması 1-2 dk sürüyor sonra vazgeçip başka bir şey işe ilgileniyo ama şu 2 gündür çok yağmur yapıyo parka falan çıkamadı diye az önce 2 saat aralıksız çığlık çığlığa ağladı