amansallagitsin Armut uygulamasinda ev temizliginden yararlanan var mi acaba bu uygulama uzerinden direk rezervasyon cikiyor ve yorumlari okuyamiyorum hangi kisilerden memnun kalmislar die goremiyorum. Uygulamayi anlatma sansiniz var mi
Asyaveannesi04 amansallagitsin satın alımı yaptıktan sonra kişi hakkında yorumları okuyabiliyorsunuz, ben kullanıyorum çok memnunum her aldığım hizmetten. Koltuk, yatak yıkattım, ev temizliği, ev badanası, tadilat tamirat
amansallagitsin Asyaveannesi04 ev temizliginde satin alindiktan sonra sure yetmezse ne oluyor bilginiz var mi birde sunu merak ediyorum perde koltuk temizligi yapiyorlar mi
Asyaveannesi04 amansallagitsin zamanı dolunca firmadan ayrı 50 tl daha fazla verdim 40 dk ütü yapmıştı
amansallagitsin Asyaveannesi04 birsey daha sormak istiyorum yemek olayi nasil oluyor gelen kisi yemek kendi mi oduyor yoksa biz mi oduyoruz
Asyaveannesi04 amansallagitsin valla sabah kahvaltısını bile ben verdim gelen kişilere çünkü 8:30 geliyor illaki açtır yani, öğlen yemeğini de dışardan söyledim 8-9 saat aç duramaz cebinden de verse 100-150 tl bir yemek