Deletedmom_75 Selâmunaleykum kızlar, Lazer yaptırmak istiyorum bazılarından duyuyorum Tamamen bitmiyor diye birde lazerin çeşitleri oluyormuş sanırım buz lazer falan yaptiranlardan bilgi almak istiyorum 😊
Mehmet_A Deletedmom_75 bende şimdi başlicam araştırdım ve gittiğim yerdeki kadında asla sana %100 sonuç veririm demem bunu sana kimse demez dedi kıl köklerin önemli cihazın görüp görmemesi önemli dedi deneme atışı yaptırdım diode buz başlık lazer gideceğim yer hiç acısı yoktu hafif bikini bölgesinde hissettim o kadar
yagmurkokusu_ Deletedmom_75 yaptırdım 12 seanstı ama ben 6 ay gittim 6 ay bile etkisini gözle görülür şekilde çok çok gördüm. Zamanım olmadığı için ev tipi aldım memnunum bacaklarım da yok denilebilecek kadar az. Gideceğin yere de bağlı mesela arkadaşım 12 seans gitti %10 azalma var yok gibi boşuna gitti geldi. Tekrar başka yere yazıldı.
Zlnmst Deletedmom_75 8 seans gittim tabii ki çok fark ediyo tamamen bitmiyo ama çıkan da incecik tüy gibi çıkıyo ben buz lazerden hiç memnun kalmadım hiç etki etmedi o yüzden değiştirip ışın attırmıştım ondan çok memnun kaldım tabi acı çok daha fazla ama sonuç bende daha iyi oldu
TwinsAndBeren Deletedmom_75 merhaba ben güzellik uzmanıyım. Çakma cihaz kullanan çok merkez var. Gerçek buz lazer soprano ıce cihazıdır buzlazer.com sitesinde yaşadığınız ilde bulunan merkezleri bulabilirsiniz. Buz lazer acısız ve konforlu bir cihaz. Bir de alexandrite cihazı var o acılı ama son derece etkili bir cihaz. Güzellik merkezlerine güvenmeyin derim. Bir hastane veya klinik tercih edebilirsiniz
Deletedmom_75 yagmurkokusu_ En önemli konuya değindiniz aslında artık önüne gelen merkez açıyor içime sinen bir yer bulup gitmek istiyorum.
yagmurkokusu_ Deletedmom_75 evet diyor yurtdışından getirdim şurdan aldım cihazlarımız böyle böyle diye diye etkisi yok işte arkadaşım ballı ballı anlatıyordu sonuç fısss çıktı birde seans olarak ben 1400 e yazılmıştım 7+1 arkadaşım 4+1 3500 ödedi gene sonuç alabilseydi verdiğiniz paraya acımazdınız ama almayınca para da çöp oluyor. Buz lazere gittim hafif iğne batması gibi oluyordu aloevera kullanıyordum 8 saat sonra da duşumu alıp keseleniyordum. Her gün mutlaka da nemlendirmeye ihmal etmiyordum mesela diyorlar şekerli ürünler kıl kökünü besler ben peelinglerimi özellikle o şekilde seçiyordum batık olmasın diye hemde siyah kıl köklerinde daha fazla sonuç alıyorsunuz. Birde jilet kullanıyordum her seanstan önce
Deletedmom_75 TwinsAndBeren Teşekkür ederim Bolu’da yım araştırıcam bunu teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayi 🩷💐
BalBadem3 Deletedmom_75 Buz lazer boş canım en güzeli Alex. Ben jiletten ötürü çok kötü durumdaydim çok çıkıyordu , 12 seans gittim şimdi tek tük tüy şeklinde belli bile değil almıyorum
Deletedmom_75 BalBadem3 Yukarıda bir güzellik uzmanı arkadaşta yazmış en etkilisi alex diye sanirim, bunu güvenilir bir yer bulunca alex diyemi belirticem malum sakız gibi yapisma huyu var çoğu merkezin :)
biroglanannesii1 Deletedmom_75 Lazeri ben kendim yapıyorum canım Makinesini aldım ve benim bitti özel bölge nin alt tarafı dışında başka yer de kalmadı o bölge de de tek tük çıkıyor Braun Expert Pro 3 aldım efsane bir makine Türkiye de de bulabilirsin diye düşünüyorum
BalBadem3 Deletedmom_75 Evet Alex diyin . Ayrıca alex heryerde bulunmuyor ya clinic yada hastane olması gerek doktor çalışan yer lazım