bencorapkadiniyim hayalperest__ çok uyku yapıyor alir almaz denedim bende artık akşam içeceğim hani yine faydası olur mu demek istedim halsizlikten kizima bakamıyordum.
NazAli burnumagelioduuujfklkl herkeste bunu söylüyor ya zaten aslında fiziğim çok güzel ama yüzüm çok zayıf olduğu için kendimi beğenmiyorum
Esleminannsi029222 Gece yatmadan önce süt cicibebe ve muz karıştır iç ben faydasını gördüm 1 ay içerisinde 5 kilo aldım birde git kan degerlerine baktır ondan kilo alamayabilirsin ben cok ekmek yedim ağzım bis durmuyordu
NazAli Esleminannsi029222 deneyeceğim olur belki dr 3 yıl önce gitiğimde liste vermişti kilo almam için ama işe yaramadı
MinikPandam_ NazAli milleti bosver sağlıklı misin değil misin ona bak sagligin yerindeyse Bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor zaten ister istemez kilo alırsın:)
burnumagelioduuujfklkl NazAli sen 53 kiloymuşsun canım çok zayıf değilsin eminim çok güzelsindir🌸 ben iğne iplik gibi geziyorum yolda görenler bile yemek yemiyomusun diye soruyorlar ben 4 defa sezaryen doğum yaptım 1 grm kilo kalmadı genetik olduğunu düşünüyorum çünkü yemek yiyorum iştahım iyi yani
Scemiha NazAli hic kilo almayan biriydim bu yaşıma kadar sabit kaldım. Hamileyken bile 6 kilo aldım. Doğumdan sonra ay süt yapar tatli yiye yiye aldım 😑 52 kiloydum doğumdan 2 hafta sonra. 7 aylık şimdi kızım 60 kilo oldum. Kilo vermek istiyorum😑
NazAli Scemiha bende hamileğim de sadece 9 kilo aldım doğumdan sonra 6 kilo verdim 53 olarak devam ediyorum giydiğim kıyafetlerin üstüme oturmasını istiyorum hep bol oluyor kilo alınca kendimi iyi hisediyorum
_Serenity16 burnumagelioduuujfklkl Boyunuz kaç? 170 için 53 kilo az ama bence. Bende 172 54 kiloyum çok zayıf gözüküyorum
NazAli burnumagelioduuujfklkl Çok Teşekür ederim bu güzel yorum için hamileliğmden önce kilom 46 48 arasıydı doğuma kadar 59 olduk 6 verdim sütüm çok olsun diye çok besleniyorum ama hep 53 çıkıyor psikolojik olarak iyi hisetmek ıstiyorum
Birdunyabircennetannesi NazAli Ben doğumda çok kilo aldım 20 25 kilo kadar Doğumdan çıktım 3 ay içinde iştahım gitti çocukla uğraşmaktan Ben hep zayıftım ama hiç bu kadar olmamıştım Hamile kalmadan önce 47 48 arasıydım hiç böyle düşmemiştim kendimi çok kötü hissediyorum
NazAli Birdunyabircennetannesi benim kilom hamile kalmadan önce 47 48di hamileliğimde 12 kilo tek aldım doğumun ilk bir ayı bitmeden yarısından fazlası gitmişti
Tgb1 Bende kılo almak ıstıyorumm 1.65 47 kıloyum ama zatıfım yanı 51-52 olmak ıstıyorum dogumdan sonra olamıyrum emzirmekten kaynaklı oldugunu dusunuyrum :(