BusraMuratS Kızlar bebeğim 46 günlük gündüz uykusu nerdeyse hiç yok sabah 7 den şu saate kadar 1 yada 2 saat toplamda ya uyudu ya uyumadı uyumayınca uykusuzluğu huzursuzluğu daha da artıyo gece de uykuya geçemiyo .. yarım kundak yapıyorum beyaz gürültü açıyorum sallanmayı hiç sevmedi ben bu çocuğa gündüz nasıl uyku uyutabilirim .. şu saat oldu ben tükendim artık o hala uyanık .. gece de emmek için en az 3 4 sefer kalkıyo
Eminetavsan BusraMuratS aynen benimki de öyleydi hemen hemen de günlerimiz aynı 49 gubluk olduk bizde. Dedığiniz yöntemlerini ben de yaptım ama nafile. En sonunda Bi gün yıldım oyalansın diye yüzüstü koydum ve hemen yattı. Artık Bi haftası gunduzlerı yuzustu koyuyorum gözlerını de ınce bu tülbentle kapatıyorum uykuya geçince hemen kaldırıyorum bazen de beyaz gürültü açıyorum 10dkda uykuya geçiyor yalnız dikkat etmekle yarar var gözünüz hep bebekte olsun benim bebeğim kafasını çok rahat cevirebilşyo ama olsun gündüz gözüm hep üzerinde. Bi de böyle deneyin bakim
Nereidd BusraMuratS biz pilates topunda zıplayarak uyurduk o kadarken 😁 omuzda gaz çıkarma pozisyonundayken, Bi arkadaşımdan duymuştum işe yaradı, 2,5 aya kadar falan devam ettik. Ama yüzüstü tehlikeli bence 😕
BusraMuratS Eminetavsan çok teşekkür ederim denicem acaba yüzüstü karnına basınç yaptığı için mi rahatlıyolar ki gözlerini bende kapatmaya öZen gösteriyorum yoksa kendisi kapatamıyı gibi gelyo
BusraMuratS Nereidd bende ayakta zıplıyorum aynı yöntem gibi 😅😅 yüzüstü başında beklemem gerekiyor yatırmak için
Deletedmom006 BusraMuratS ooo cocuk dogdugundan beri tek dusundugum bu😒agla agla heba oldum cogu kez yetmiyirum diye
BusraMuratS Deletedmom006 bende öyleyim şuanda hala uyutmaya çalışıyorum eşime ağlıyorum ben yetersizmiyim diye napcam bilmiyorum valla tek yaptığım koltugun bi köşesinde oturup emZirmek