Zubeydeeren 12 Eylül de dogum yaptım ne zaman yatar bilgisi olsn var mi ya da bu tarihlerde doğum yapıp parası yatan var mi
melekustundag Bizde 27 eylül de başvuru yaptık halen yatmadı e devlet üzerinden takip ediyorum ödeme aşamasında diyor.
Ebrarm42_ melekustundag ödeme aşamasında diyorsa eğer alabilirsiniz. Yatmıştır hesabınıza. Benim de öyle diyordu gittim çektim ptt den
Sngl25 melekustundag benimde sürekli ödeme aşamasında yazıyordu ptt de çalışan arkadasım vardı baktırdım yatmış dedi bilginiz olsun Bi sordurun isterseniz
Gecekusu Zubeydeeren benim bildigim esinize sigortadan cocuk parasi yatiyo 300 tl kadardi yanlis degilse. birde bulundugunuz yerin aile ve sosyal politikalardan basvuruyosunuz ben ikizlerim ve 7 yasindaki oglum icin basvurdum bin tl aldim
melekustundag ahmetseliminannesi ben yattı yazısı yazar diye bekledim o kadar hiç de pttye gidip sormak aklıma gelmedi 😂
PonciKom Zubeydeeren ben nisanda yaptm ışk temmuz yattı ıkıncısı agıstosta yattı diğer süt parsı 300 tl 1 ay ıcınde yattı
ahmetseliminannesi melekustundag Yok yok canm yatmıştır al parayi diyorlar sana Ödeme aşamasında olunca 😂😂