Smry Bebeğimin kulağı ağrıyor sanırım. Uyku düzenimiz bozuldu geceleri uyuyamıyor. Sürekli böyle kulağına kaşıyor. ne yapmak gerekiyor doktora mı göstereyim evde bir çözüm var mı ya da ?
Fndkurdu Smry diş olabilir, bide banyo yaptırırken kulağına şu kaçırmış olma ihtimalinz var mı acaba o da olabilir
endoplazmikretikulumiste Smry eski bir yöntem sütün yağlı kısmını ön sütü değilde sonradan gelen yağlı kısmını bir kaç damla damlatırlar ama sen doktora git tabiki
Smry Haffuse daha 4 aylık bile olmadı bebeğim ama. Ya aslında ben de diş çıkarıyor diye düşündüm çünkü böyle elime alıp dişine sürtüyor kendi eli sürekli ağzında emmeyi de bıraktı
Haffuse Smry wrken de cikarmaya baslayabilir…bi dis etlwrini kontrol et istersen,sismisse zaten kulaga vurur, Dis degilse, cok ertelemeden doktoruna bi danis, cok gecmisler olsun
Mira-mommy Benim bebeğim de minikken kulağını falan tutuyordu mızlıyordu doktora getirdim kulağında bir problem yok demişti ve kulağında enfeksiyon vs olursa şüphelenirseniz kendi elinizle bebeğinizin kulağına doğru hafifçe bastırın tepki verirse ağlarsa o zaman sorun vardır demişti aklınızda olsun 🙏