Nur159 Selam arkadaşlar benım kızım 6,5 aylık bu aralar hiç uyumuyor gündğz zorla uyuyor o da sadece yarım saat.Gece o kadar çok uyanıyor ki sayısını unutuyorum.Desteklerımız kucakta sallanarak uyuma.Ne yapmalıyım ya bı çareee
papatyam-34 Nur159 Uyanmaya başladığı zaman hemen kucağınıza alıp pış pışlayarak devam etseniz dalar belki uykuya benim oğlum da öyleydi gündüzleri çok Kısa uyuyordu kucakta uyurdu yatırırdım 30. Dakika uyanırdı ya da 45. Dakika kesin kalkardı internette yazı okudum bebeğin uyanma saatleri 30 ile 45. Dakika diye gerçekten öyle diyordu ki yazıda 30. 45. Dakika da uyanmaya başlıyorsa ya da uyanıyorsa ne şekilde uyuttuysanız hemen alıp poposuna pış pış yaparak devam edin böylece uyku süreleri artar ben gerçekten denedim bir hafta içinde düzene girdi artık en Kısa uykusu bir buçuk saat oluyor günde bi kez de 2 2.5 saat uyuyor ama karın ağrısı ya da herhangi bi sorunu varsa o gün hem keyifsiz oluyor hemde 15-20 dakika uyuyor uyanınca da hep uyumak istiyor
Melis1706 Nur159 bizimde uyku duzenlerimiz gitti ama gunduz uykusu genelde yapiyor 2-2,5 saat max uyuduguda oluyor bazen uykuya dalamadigida gece cok nadir uyanirsa uyanir yarim saat sonra falanda tekrar uykuya gecer kendi uyuyor ama