Neyi nasıl yazacağımı bilmiyorum ama diyeceğim tek şey lütfen yavrularınıza dikkat edin güzel anneler. Dün sabah küçük oğlum kustu sonra bir anda ateşlendi ateş düşürücü verdim biraz uyudu uyandı ateşler içinde yanıyor hemen üzerindekileri çıkardım sadece bezle duruyor soğuk uygulaması yaptım tam düştü diyorum yine çıkıyor yine soğuk uygulamaya devam ettim o sırada büyük oğlumda karnım ağrıyor anne dedi ishal olmuş meğer akşam üzeri oda fenalaştı 5-6 gibi bir anda şakır şakır kusmaya başladı o haline korktu ağladı kuzum. Onunda üzerini değiştirdim bir yandan banyoyu yıkıyorum,bi yandan küçüğümün ateşi yine devam ediyor ona havlu ıslatıyorum eşimle beraber hangisiyle ilgileneceğimizi şaşırdık büyük oğlum karnım ağrıyor miden bulanıyor diye ağlıyor zar zor 3 kaşık çorba içti kardeşiyle birlikte biraz uyudular tam normale döndüler dedik küçük oğlum uykusunda sayıklar gibi inliyor hemen kucağıma aldım yine cayır cayır yanıyor ateşini ölçtüm 39.apar topar hastaneye gittik acilden girince anında ilgilendiler. Şikayetlerimizi söyledik sonuç boğaz enfeksiyonu çıktı hatta büyük oğlumun enfeksiyonu ilerlemiş hemen serum takıldı tabi o sırada bütün hastane bizi dinledi desem abartmamış olurum 🤦🏻♀️ serumdan sonra biraz toparladı en azından ishal ve kusması kesildi,küçüğün ateşi devam ediyordu ikisine de ayrı ayrı ilaç verdiler bitene kadar hepsini düzenli kullanacağız sabaha kadar büyük oğlum sayıkladı durdu küçüğü desen oda aynı şekildeydi. Sabah 4 te uyudum 05:45 de gün bize aymış oldu hemen kemik suyuna çorba yaptım birer kase içtiler ilaçlarını aldılar çok şükür küçük oğlumun ateşi düştü bu seferde abimizin ki çıktı dünden beri bende bitik durumdayım kafam kalkmıyor artık kahveyle ayakta tutmaya çalışıyorum kendimi. Görümcemin oğlu hastaymış kayınvalideme bırakmış ben öğrenene kadar büyük oğlumla çoktan sarılıp yan yana gelmişlerdi biz ordan kaptık kesin😶 Biraz uzun kızlar kusura bakmayın size demem o ki yavrucaklarımız hasta olmasın daha çok dikkatli olalım öksüren bir yakınınız bile olsa size uzak durmasını isteyin küser mi kırılır mı darılır mı diye sakın düşünmeyin öncelik çocuklarımızın sağlığı