Asafemir zumramomm benim elimde mamadush markalı yenidoğan aparatlı mevcut kullanamadım bebeğim sıkıntıya gelemedi
Besteee zumramomm solomom aldım n11den 169tlydi fiyatı ilkay da aynı rahat kullanıyoruz kızım 4 aylık içinde biraz kaybolur gibi oldu ama destek yaptım poposuna seviyor dışarda rahat ediyorum
[silindi] zumramomm ben kraftın domino modelini kullanıyorum çok ama çok memnunum yeni doğan ve normal hali var bebeğim normalde sıkıya gelemez ama kanguruyu takarken görünce çok heyecanlı bekliyor 😅 yani demek ki rahat ben değil oğlum tavsiye ediyor
zumramomm Besteee benim kızimda 4aylik ben aslında ucuz birşeyler bakıyorum e bebeğin var ya da jokerin 50-70 arası hani kullanımı nasıl bilmedigim için ya n11indirimi bekliyecegim ayın 11nde
zumramomm [silindi] ne güzel☺️evet şuan indirim var yorumlarda çok tavsiye etmemişler bende düşünmüştüm ama
Ironsides [silindi] onu bi ben mi beceremedim 3 aylik oglum icinde kaynoldu cok sarkik duruyo bide cok agritti belimi belinde destegi yok 🤔 buyuyunce mi alisiriz acaba
Besteee zumramomm onlara bende baktım ama bel destekli ve ergonomik değiller solomomla bile uzın süre gezersek bel ağrım oluyor bunuda gözönünde bulundur bence
esmanur06 zumramomm onlar ergonomik değil canım oturuş pozisyonu çok önemli 'm' oturuş pozisyonu olacak. Ben mamadus kullanıyorum çok memnunum
zumramomm zumramomm belki bu postu açan 1450.kisiyim🤣 ama bayadir alacağım diyorum alamadım kızım artık kucak istediği için şu zamana kadar ihtiyaç değildi benim icin
[silindi] Ironsides bebeğin kafasını tutabiliyorsa neden üst aparatı çıkarmadın 🤣 o kafasını tutamayan bebekler için o kadar yüksek. Daha hiç bel ağrım olmadı canım 7 kilo bebeğim saatlerce gezdiğimi biliyorum dışa dönük de kullanabilirsin üst aparatını çıkar
[silindi] Ironsides takmayı bilememişsin sarkık duruyorsa yandaki kendi kemerlerinden sıkman lazım bebeği yukarı kaldır hafif yanları sık. Bebeğin bacak kısmındakileri de sabitle. Belin tabi ağrır öyle kullanırsan 🤪
Ironsides [silindi] benimkide 6bucuk kilo yaklasik aparat8 cikarinc , kendini geriye atiyo cok fena oyuzden taktim bende😂😂
Wrw Merhaba bende satıyorum casual marksı ergonomik bel destekli düşünürseniz letgoda ilanım sıfırdan pek farkı yok evde kullandım genellikle 😊
[silindi] Ironsides geriye atamaz ki sabitleyince 🤣 ah bacıım bilememişin güzelce videolarını izle bi daha dene. Bi de öne dönük tak öyle daha mutlu oluyorlar